Afișez 1 - 12 din 19 rezultate

DEKO G8300 grund tencuiala

208,00 lei
DEKO G8300 grund tencuiala este produs pe baza de dispersii apoase sintetice, materiale de umplutura, particule de cuart si aditivi. Utilizat ca strat de fond si aderenta, DEKO G8300 Grund Vopsea usureaza aplicarea si structurarea tencuielilor decorative, permitand o crestere a rezistentei si durabilitatii sistemului de finisare. Se poate utiliza si in sistem cu vopselele lavabile de exterior. Beneficii DEKO G8300 grund tencuiala: - Confera aderenta ridicata straturilor ulterioare prin continutul de particule de cuart; - Ofera suportului un grad de protectie ridicat; - Are aderenta foarte buna la suport; - Prezinta rezistenta la abraziune; - Pelicula permeabila la vaporii de apa si impermeabila la apa. Cantitate: 4L; 10L; 25kg; 40kg

Kober Amorsă pentru zidărie G8101

43,00 lei137,00 lei
Amorsă pentru zidărie G8101 este un grund pe bază de apă, utilizat ca prim strat înaintea aplicării produselor în dispersie apoasă. Se aplică la interior şi la exterior pe suprafeţe tencuite, gleturi, zidării, beton, rigips, vopsitorii vechi, BCA sau alte materiale de construcţii. Produsul deţine etichetă ecologică. - aderență bună - uscare rapidă - ușor de aplicat - caracter nepoluant

Kober Amorsa alba Putzgrund weiss G8105

48,00 lei156,00 lei
Putzgrund weiss G8105 este o amorsă albă pentru exterior şi interior, utilizată ca prim strat înaintea aplicării vopselelor pe bază de apă. Are rolul de reducere şi de reglare a capacităţii de absorbţie a suporturilor minerale. Asigură o acoperire parţială a suportului, determinând reducerea consumului de vopsea. Capacități de ambalare: 15 L - produsul se poate nuanţa.

Deutek Fassaden Grund amorsa

210,00 lei
Deutek Fassaden Grund este o amorsa speciala pentru tencuiala decorativa. - grund structurat pentru tencuieli - aderenta maxima pentru fatade - se nuanteaza in sute de culori apropiate tencuielii

primer DURAZIV Clima Protect cu Kauciuc

176,00 lei
Primer DURAZIV Clima Protect cu Kauciuc este un grund de amorsare pentru tencuieli decorative. Perfect compatibil cu tencuielile decorative DURAZIV, împiedică apariţia fisurilor de contracţie şi reduce, astfel, riscul deteriorării stratului de finisaj (de exemplu, exfolierea).

weber G700 – Grund de amorsaj pentru tencuieli decorative

Suna pentru pret : 0769.021.247
weber G700 grund decorativ se utilizează pentru egalizarea absorbţiei de apă a suprafeţelor suport şi pentru obţinerea unor suprafeţe cu aderenţă ridicată înaintea aplicării tencuielilor decorative şi a vopselelor de faţadă Weber: weber.pas classic, weber.pas home, weber.pas silicate, weber.pas silicon plus, weber.pas topdry şi weber MIN100. Creşte duritatea suprafeţelor suport şi îmbunătăţeşte rezistenţa masei de şpaclu, permiţând “respirarea pereţilor”. Se aplică pe tencuieli de bază, pe tinci şi pe adezivi de armare în cazul sistemelor de izolaţie termică. CULORI: 5 culori.

weber GR100 Grund universal de profunzime

Suna pentru pret : 0769.021.247
weber GR100 se utilizează pentru egalizarea absorbţiei de apă a suprafeţelor suport şi pentru obţinerea unor suprafeţe cu aderenţă ridicată. Se aplică înaintea operaţiilor de placare sau egalizare. Este recomandat pentru amorsarea suprafeţelor suport cu absorbţie de apă foarte ridicată sau foarte scăzută. Pentru pereţi şi pardoseli, la interior şi exterior. Se aplică pe toate suprafeţele nedeformabile utilizate în industria construcţiilor cu absorbţie de apă foarte ridicată sau foarte scăzută: beton uşor, beton poros, beton proaspăt, zidărie, tencuială uscată, plăci de gips-carton. Recomandat pentru suprafeţe critice: plăci ceramice, mozaic vechi, lemn, OSB, metal, PVC.

Baumit UniPrimer – Grund universal

215,00 lei
Baumit UniPrimer este un grund gata preparat, folosit pentru amorsare, egalizare, absorbţie şi aderenţă la aplicarea tencuielilor decorative. Grundare universală pentru exterior şi interior pentru următoarele finisaje Baumit: GranoporTop, DuoTop, SilikonTop, SilikatTop, MosaikTop, EdelPutz Spezial, StyleTop, StructoJoy.

Baumit PremiumPrimer – Grund premium

241,00 lei
Baumit PremiumPrimer este un grund de culoare albă, cu putere mare de acoperire, utilizat pentru amorsarea suprafeţelor înaintea aplicării tencuielilor decorative. Parte componentă a sistemelor termoizolante Baumit open şi Star. PRODUS: Amorsă gata preparată cu putere mare de acoperire, utilizată pentru amorsarea suprafeţelor înaintea aplicării tencuielilor decorative inclusiv pentru sistemele de termoizolare Baumit.

CasaBella Amorsa Perete 10L

Suna pentru pret : 0769.021.247
CasaBella Amorsa Perete este un produs pe bază de dispersii apoase acrilostirenice și aditivi, utilizat la interior și exterior ca prim strat (pentru reglare porozitate și aderență la suport) în sistemul de protecție cu vopsele lavabile. BENEFICII: - Aderenta foarte buna la suport; - Uscare rapida; - Buna aplicabilitate si putere de patrundere in suport, umple foarte bine porii; - Asigura permeabilitatea suportului; - Asigura aderenta intre suport si straturile ulterioare de vopsea; - Rezista la medii alcaline. Vezi toate produsele Policolor AICI!

NOUA – Grund tencuiala decorativa

133,00 lei
NOUA este un grund structurat pentru tencuieli cu aspect mat, folosit pentru reducerea absorbabilitatii suprafetelor minerale si ca strat intermediar de fond de aderenta inainte de aplicarea tencuielilor decorative. Are la baza rasina sintetica in dispersie apoasa si nisip fin de cuart. Se poate aplica pe orice suprafata de baza minerala precum: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, beton, placi de gips – carton si pe vopsitorii vechi rezistente la frecare si uzura.I!

grund pentru tencuieli KRAFT Plaster Primer

199,00 lei
Grund pentru tencuieli KRAFT Plaster Primer este un grund acrilic pigmentat alb, pe baza de apa, gata de aplicare, cu structura rugoasa, pentru amorsarea suprafetelor pe care se aplica tencuieli decorative. Ambalaj: 4L si 15L.

Amorsa/Grund se utilizeaza pentru amorsarea suprafetelor inainte de efectuarea lucrarilor de finisare: inainte si dupa chituire; inainte de acoperirea fatadelor cu material termoizolant (polistiren); inainte de vopsire. Intareste suprafata, regleaza capacitatea de absorbtie a acesteia si porozitatea ei. Imbunatateste adeziunea si intareste suprafetele inainte de asezarea placilor de ceramica, vopsire, lipirea tapetelor, precum si inainte de aplicarea tencuielilor din ciment si gips, chituire, aplicarea amestecului autonivelant pentru podea.