Afișez toate cele 6 rezultate

Vopsea decorativa fortuna Sabbia pronto argintiu metalic

Vopsea decorativa fortuna Sabbia pronto argintiu metalic este un finisaj decorativ cu un efect lucios, fin granulat sablat metalic. Se poate utiliza ca strat de finisare pentru pereţi, tavane, faţade, coloane etc. - Timp de uscare 2 ore - Acoperire: 10-12 m2 (consum ml|g/m² = 80) - Cantitate: 0.9 L

Manopera vopsea efecte decorative

Oferim servicii de manopera vopsea efecte decorative. --- PRET pe metru patrat (m2) incepand cu 5 EURO+TVA Oferim manopera vopse efecte decorative pentru toate tipurile de produse. Aceastea ne permit sa efectuam o intreaga serie de efecte metalice si satinate diferite, variind de la efectele texturate la finisaje stralucitoare date de lazuri sau chiar suprafetele de aur sau argint create cu ajuturul nisipului extra fin si a microparticulelor aurii si argintii. Venim in intampinmarea clientilor cu idei pentru crearea efectelor metalice, combinate cu texturi, finisaje zgariate, efecte de diferite materiale, rugina sau oțel satinat. Cu ajutorul microparticulelor metalice sau de aur și argint putem genera efecte captivante de lumina cu un luciu metalic. Folosind tehnici de texturare originale decoram ziduri cu stralucirea si eleganta metalelor pretioase.  

DEKO Creative Effect BLACKBOARD

PRET DE LA 110 lei DEKO Creative Effect BLACKBOARD este o vopsea cu efect de tabla de scris pe baza de emulsie apoasa, 100% acrilica. Se poate utiliza pentru a transforma o suprafata interioara de perete in tabla de scris, de culoare neagra. Aplicarea produsului se poate realiza cu ajutorul unei role sau al unei pensule. Echipamentul utilizat pentru aplicarea se va spala cu apa atat inainte cat si imediat dupa utilizare.

Vopsea DEKO Creative Effect Sospiri Gold/Silver

240,00 lei
Vopsea DEKO Creative Effect Sospiri Gold/Silver este un finisaj efect decorativ de interior, pe baza de apa, cu aspect sablat metalizat. Produsul este disponibil in 2 sortimente: Gold si Silver. Vopsea DEKO Creative Effect Sospiri Gold/Silver se utilizeaza la decorarea suprafetelor interioare din beton, zidarie, tencuiala, gips, gips-carton prin realizarea de finisaje cu valori cromatice deosebite si efecte imbietoare de lumini si umbre, datorita materialelor fine sidefate si nisipului de cuart.

DEKO Creative Effect STUCCO MARMORINO CLASSICO BAZĂ

SUNA pentru CEL MAI BUN PRET DEKO Creative Effect STUCCO MARMORINO CLASSICO BAZĂ este o tencuială pe bază de var stins, maturat pe o perioadă de cel puțin 6 luni și filtrat, cu adaosuri naturale și aditivi de legătură (max 1,5% din reziduul uscat total) pentru a obține un amestec fin utilizat la obținerea de finisaje spectaculoase cu aspect de marmură naturală pe suprafețele interioare ale pereților. Se recomandă utilizarea în sistem cu DEKO Creative Effect Stucco Marmorino Classico Ceară. Produsul se colorează în sistemul de nuanțare computerizată POLICOLOR sistem de coloarare. BENEFICII • Putere de acoperire excelentă; • Rezistență naturală la atacul ciupercilor și bacteriilor; • Perfect stabil în timp; • Menține „respirația” substratului datorită permeabilității sale excelente la vaporii de apă.

DEKO Creative Effect LAZURA PERLATĂ

SUNA pentru CEL MAI BUN PRET DEKO Creative Effect LAZURA PERLATĂ este un produs special, conceput pentru a conferi un aspect deosebit de atractiv pereților interiori (suprafețe plane sau structurate), prin utilizarea tehnicilor creative de aplicare. Se utilizează la obținerea de finisaje spectaculoase și sofisticate cu aspect sidefat ale pereților. Produsul se comercializează în 3 nuanțe ready-mix: bronze, silver și gold. BENEFICII • Prelucrare ușoară • Creează efecte estetice deosebite cu aspect sidefat • Rezistență la uzură și îngălbenire • Rezistență la murdărie, îmbătrânire • Rezistență la spălare cu apă.

Efecte decorative pot fi obtinute din vopseluri si produse cu efect decorativ. Produsele cu efect decorativ se pot aplica integral pe unul sau mai multi pereti, ori pe o anumita portiune dintr-un perete, dupa cum este destinatia camerei sau spatiului respectiv. Exista o multime de produse cu efect decorativ, metodele de aplicare sunt particularizate si nu se poate face o generalizare. Fiecare tip de efect decorativ are un anumit mod de aplicare, necesitand un anumit tip de instrumente si o tehnica specifica. Efectele decorative vin intr-o gama variata de culori si finisaje. Cele mai uzitate efecte decorative sunt pe baza de nisip auriu si argintiu. Deasemenea exista o paleta variata de efecte decorative care imita casmirul, iuta, tabla de desen, stucco venetian, etc. Utilizarea unei vopsele cu efect decorativ va aduce un plus de imagine si confort spatiului dumneavoastra.