Afișez toate cele 5 rezultate

Email superlucios Kober IDEEA! 2,5L-10L

62,00 lei194,00 lei
KOBER IDEEA! este un email alchidic lucios cu rol de protecţie şi decorare a lemnului, a metalului şi a zidăriei, atât la exterior, cât și la interior. Produsul are un luciu ridicat si uscare rapidă. !!! La cerere acest produs se poate livra la ambalaje de 0,75L , 4L si 20kg

DEKO E5072 email satinat

Suna pentru pret : 0769.021.247
DEKO E5072 este un email satinat pentru lemn si metal. Produs pe bază de rășini alchidice, pigmenți, materiale de umplutură, aditivi specifici, solvenți organici. Pentru protecția și finisarea elementelor interioare și exterioare din lemn și metal exploatate în condiții atmosferice normale. CULORI pe stoc: ALB, RAL 7040, *se pot comanda si culori speciale

DEKO PROTECȚIA COMPLETĂ 3 ÎN 1 Email

Suna pentru pret : 0769.021.247
DEKO PROTECȚIA COMPLETĂ 3 ÎN 1 Email - ANTIRUGINĂ este destinat protecției suprafeţelor interioare/exterioare din metal. Produsul se aplică direct pe rugină şi îndeplineşte 3 funcţii simultan: inhibitor de coroziune, grund şi email pentru protecţie şi decorare. Este comercializat în 3 variante: email cu aspect neted, peliculă cu textură “lovitură de ciocan” și efect de antichizare (aur vechi și cupru vechi).

DEKO E5082 EMAIL LUCIOS PE BAZA DE APA

Suna pentru pret : 0769.021.247
DEKO E5082 este un email lucios pe bază de apă, pentru suprafețe interioare/exterioare din lemn, metal și zidărie. Este recomandat pentru vopsirea camerelor de locuit, inclusiv camere pentru copii, şcoli, grădiniţe, spitale, birouri, hoteluri, stupi de albine, calorifere, mobilier de grădină. Emailul alb se poate utiliza ca atare sau se poate nuanța în culori pastel cu Policolor® sistem de colorare. Baza transparentă (TRA) se folosește doar nuanțată computerizat. *pret pentru ALB (RAL9003)

DEKO E5074 EMAIL LUCIOS PENTRU LEMN SI METAL

Suna pentru pret : 0769.021.247
DEKO E5074 EMAIL LUCIOS PENTRU LEMN ȘI METAL este un produs pe bază de rășini alchidice, pigmenți, materiale de umplutură, aditivi specifici, solvenți organici. Pentru protecția și finisarea elementelor interioare și exterioare din lemn și metal, exploatate în condiții atmosferice normale.

La vopsele-tencuieli.ro gasiti toata gama de vopsea email satinat si lucios atat pentru lemn cat si pentru metal. Email pe baza de apa, vopsea pe baza de ulei si vopsea alchidica. DEKO Email 3 in 1 ce se aplica direct pe rugina. Kober emalux 1 strat cu uscare rapida. Email superlucios ideea! Toata gama de culori la pret negociabil in functie de cantitate.