Afișez 1–12 din 42 de rezultate

Vopsea lavabila Anti-COVID

230,00 lei984,00 lei
Vopsea lavabila Anti-COVID este o vopsea lavabila de interior antibacteriana, fotocatalitica pe baza de apa. Produsul este recomandat a fi aplicat in: spitale, clinici, laboratoare, case de ingrijire, institutii, scoli, gradinite, statiuni wellness, productie farmaceutice, HORECA, productie de alimente, domeniul casnic, etc.

SPOR vopsea lavabila de interior tixotropa

206,00 lei310,00 lei
SPOR este o vopsea lavabila tixotropa pe baza de dispersii apoase de copolimeri acrilo-stirenici, pigmenti, materiale de umplutura si aditivi specifici. Produsul este recomandat pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare din beton, zidarie, tencuiala, gips, gips-carton ale constructiilor civile si industriale, noi sau renovate. BENEFICII: - Nu curge si nu stropeste in timpul vopsirii - Uscare rapida - Putere mare de acoperire - Lavabilitate foarte buna - Rezistenta la uzura si ingalbenire - Grad ridicat de alb Produsul este avizat de CTPC (Consiliul Tehnic Permanent Pentru Constructii) TUTORIAL DE APLICARE SPOR INTERIOR (RECOMANDĂRI DE APLICARE):

SAVANA cu Teflon™ – Vopsea superlavabilă superalbă 15L

272,00 lei
SAVANA cu Teflon™ este o vopsea superlavabilă superalbă, pentru interior Singura vopsea lavabilă cu Teflon™ din România! Este o vopsea superlavabilă cu performanţe unice datorită tehnologiei Teflon™ care oferă rezistență ridicată la pătare și murdărire, suprafețele fiind mult mai ușor de curățat. Astfel, pereții tăi își vor păstra strălucirea și curățenia pentru mai mult timp. BENEFICII TEFLON - Superlavabilitate - Rezistenţă superioară la pătare şi murdărire - Putere superioară de acoperire - Permite “respirația” pereților

INNENWEISS – vopsea lavabila pentru interior

90,00 lei
Vopseaua lavabilă pentru interior INNENWEISS este cea mai populară alegere pentru decorarea camerelor datorită performanţelor deosebite - putere mare de acoperire, aplicare uşoară, lavabilitate bună. Utilizare Se foloseste la finisarea decorativă şi de protecţie a pereţilor interiori şi a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var şi ciment, beton şi alte suporturi minerale). Se poate nuanţa folosind savana colorant pentru vopsea lavabilă. Se poate reacoperi cu alte vopsele lavabile. Performanțe - Aplicare uşoară - Aderenţă bună la suport - Lavabilitate bună

ISOMAT FLEXCOAT – VOPSEA ELASTICA HIDROIZOLANTA

116,00 lei283,00 lei
ISOMAT FLEXCOAT - VOPSEA ELASTICA HIDROIZOLANTA de calitate superioară, pe bază de răşini acrilice. Conferă o bună hidroizolaţie împotriva precipitaţiilor. CULOARE: Alb şi 1371 selecţionate (paletar ISOMAT COLOR SYSTEM). Cantitate: 3 L; 9 L

ISOMAT SILICONE – VOPSEA SILICONICA

127,90 lei406,76 lei
ISOMAT SILICONE - VOPSEA SILICONICA este o vopsea de calitate superioară, pe bază de răşini siliconice şi acrilice, din noua generaţie, pentru utilizare în spaţii exterioare. CULOARE Alb şi alte culori selecţionate din ISOMAT COLOR SYSTEM.

ISOMAT ACRYL STANDARD – lavabila pentru exterior

112,00 lei182,00 lei
ISOMAT ACRYL STANDARD - lavabila pentru exterior este indicată pentru vopsirea suprafeţelor noi și vechi care necesită vopsiri frecvente, cum sunt cele ale clădirilor publice, hotelurilor, școlilor etc. CULOARE Alb şi 1950 selecţionate (paletar ISOMAT COLOR SYSTEM).

ISOMAT COLOR ECONOMY vopsea lavabila

81,10 lei125,10 lei
ISOMAT COLOR ECONOMY vopsea lavabila pentru interior. ISOMAT COLOR ECONOMY are o lucrabilitate foarte bună, putere mare de acoperire, și este ideal pentru spaţii care necesită vopsiri frecvente. CULOARE Alb și alte culori selecționate din ISOMAT COLOR SYSTEM.

ISOMAT ACRYL PROFESSIONAL – lavabila pentru exterior

149,00 lei234,00 lei
VOPSEA ACRILICĂ IDEALĂ PENTRU PROFESIONIȘTI ISOMAT ACRYL PROFESSIONAL este utilizată pentru acoperirea suprafețelor noi sau vechi,având o lucrabilitate foarte bună, putere mare de acoperire,rezistenţă la spălare şi durabilitate, rezistență mare la condițiile atmosferice.

ISOMAT COLOR STANDARD vopsea lavabila

114,00 lei184,00 lei
ISOMAT COLOR STANDARD vopsea lavabila cu utilizare generală, pentru interior. ISOMAT COLOR STANDARD este indicată pentru aplicări în spaţii care necesită vopsiri frecvente, precum clădirii publice, hoteluri, şcoli, centre de distracţii etc. CULOARE Alb.

DEKO V8057 superlavabila

50,00 lei413,00 lei
DEKO V8057 este o vopsea superlavabilă pentru interior, destinată protecției și decorării suprafețelor din beton, zidărie și tencuială. Disponibilă în variantă albă sau colorată. - Superputere de acoperire; - Superlavabilitate; - Rezistență deosebită la uzură și îngălbenire; - Grad ridicat de alb; - Lasă peretele să respire; - Aplicare ușoară, etalare bună și uscare rapidă.

ISOMAT COLOR PROFESSIONAL vopsea lavabila

129,00 lei199,00 lei
ISOMAT COLOR PROFESSIONAL este o vopsea lavabila, IDEALĂ PENTRU PROFESIONIȘTI, pentru interior. ISOMAT COLOR PROFESSIONAL vopsea lavabila are o lucrabilitate foarte bună, putere mare de acoperire, rezistenţă la spălare ridicată şi durabilitate. CULOARE Alb și alte culori selecționate din ISOMAT COLOR SYSTEM.

La noi gasesti vopsea lavabila si superlavabila cu teflon, cu silicon sau cu ioni de argint de interior si lavabila de exterior de la branduri premium. Toate produsele sunt la preturi fara concurenta. Comercializam produse consacrate cu ar fi: Savana cu teflon, Duraziv, Apla, Policolor, Deko, Baumit, Isomat, Kober, Danke, CasaBella, InnenWeiss, Spor, Fassade, Zertifikat, Oskar Ceramic, Super Weiss, Savana. Preturi negociabile in functie de cantitate. Transport Gratuit pentru vopsea lavabila si superlavabila in functie de locatie si cantitate.