Afișez 1–12 din 31 de rezultate

Vopsea lavabila Anti-COVID

230,00 lei984,00 lei
Vopsea lavabila Anti-COVID este o vopsea lavabila de interior antibacteriana, fotocatalitica pe baza de apa. Produsul este recomandat a fi aplicat in: spitale, clinici, laboratoare, case de ingrijire, institutii, scoli, gradinite, statiuni wellness, productie farmaceutice, HORECA, productie de alimente, domeniul casnic, etc.

SPOR vopsea lavabila de interior tixotropa

206,00 lei310,00 lei
SPOR este o vopsea lavabila tixotropa pe baza de dispersii apoase de copolimeri acrilo-stirenici, pigmenti, materiale de umplutura si aditivi specifici. Produsul este recomandat pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare din beton, zidarie, tencuiala, gips, gips-carton ale constructiilor civile si industriale, noi sau renovate. BENEFICII: - Nu curge si nu stropeste in timpul vopsirii - Uscare rapida - Putere mare de acoperire - Lavabilitate foarte buna - Rezistenta la uzura si ingalbenire - Grad ridicat de alb Produsul este avizat de CTPC (Consiliul Tehnic Permanent Pentru Constructii) TUTORIAL DE APLICARE SPOR INTERIOR (RECOMANDĂRI DE APLICARE):

SAVANA cu Teflon™ – Vopsea superlavabilă superalbă 15L

272,00 lei
SAVANA cu Teflon™ este o vopsea superlavabilă superalbă, pentru interior Singura vopsea lavabilă cu Teflon™ din România! Este o vopsea superlavabilă cu performanţe unice datorită tehnologiei Teflon™ care oferă rezistență ridicată la pătare și murdărire, suprafețele fiind mult mai ușor de curățat. Astfel, pereții tăi își vor păstra strălucirea și curățenia pentru mai mult timp. BENEFICII TEFLON - Superlavabilitate - Rezistenţă superioară la pătare şi murdărire - Putere superioară de acoperire - Permite “respirația” pereților

INNENWEISS – vopsea lavabila pentru interior

90,00 lei
Vopseaua lavabilă pentru interior INNENWEISS este cea mai populară alegere pentru decorarea camerelor datorită performanţelor deosebite - putere mare de acoperire, aplicare uşoară, lavabilitate bună. Utilizare Se foloseste la finisarea decorativă şi de protecţie a pereţilor interiori şi a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var şi ciment, beton şi alte suporturi minerale). Se poate nuanţa folosind savana colorant pentru vopsea lavabilă. Se poate reacoperi cu alte vopsele lavabile. Performanțe - Aplicare uşoară - Aderenţă bună la suport - Lavabilitate bună

ISOMAT COLOR ECONOMY vopsea lavabila

81,10 lei125,10 lei
ISOMAT COLOR ECONOMY vopsea lavabila pentru interior. ISOMAT COLOR ECONOMY are o lucrabilitate foarte bună, putere mare de acoperire, și este ideal pentru spaţii care necesită vopsiri frecvente. CULOARE Alb și alte culori selecționate din ISOMAT COLOR SYSTEM.

ISOMAT COLOR STANDARD vopsea lavabila

114,00 lei184,00 lei
ISOMAT COLOR STANDARD vopsea lavabila cu utilizare generală, pentru interior. ISOMAT COLOR STANDARD este indicată pentru aplicări în spaţii care necesită vopsiri frecvente, precum clădirii publice, hoteluri, şcoli, centre de distracţii etc. CULOARE Alb.

DEKO V8057 superlavabila

50,00 lei413,00 lei
DEKO V8057 este o vopsea superlavabilă pentru interior, destinată protecției și decorării suprafețelor din beton, zidărie și tencuială. Disponibilă în variantă albă sau colorată. - Superputere de acoperire; - Superlavabilitate; - Rezistență deosebită la uzură și îngălbenire; - Grad ridicat de alb; - Lasă peretele să respire; - Aplicare ușoară, etalare bună și uscare rapidă.

ISOMAT COLOR PROFESSIONAL vopsea lavabila

129,00 lei199,00 lei
ISOMAT COLOR PROFESSIONAL este o vopsea lavabila, IDEALĂ PENTRU PROFESIONIȘTI, pentru interior. ISOMAT COLOR PROFESSIONAL vopsea lavabila are o lucrabilitate foarte bună, putere mare de acoperire, rezistenţă la spălare ridicată şi durabilitate. CULOARE Alb și alte culori selecționate din ISOMAT COLOR SYSTEM.

DEKO V8058 latex mat

320,10 lei
DEKO V8058 latex mat este o vopsea superlavabilă cu acțiune bactericidă și fungicidă recomandată la protejarea suprafețelor pereților și plafoanelor aflate în instituții de sănătate și tratament, farmacii, case de bătrâni, școli, grădinițe, încăperi de producție și comercializare produse alimentare, bucătării, spălătorii, subsoluri, băi etc. - rezistență la acțiunea microorganismelor; - rezistență mare la spălare cu dezinfectanți și agenți de curăţare de uz casnic; - recomandată în special pentru spații ce necesită dezinfectări periodice; - foarte permeabilă la vaporii de apă din interior, impermeabilă la apa din exterior, - lasă peretele să respire; - uscare rapidă; - aderență foarte bună la suporturi absorbante și neabsorbante - Produsul este avizat de CTPC ( Consiliul Tehnic Permanent Pentru Construcții) si de Ministerul Sănătății.

SPOR cu ioni de Argint

50,50 lei349,18 lei
SPOR cu ioni de Argint este o vopseaua superlavabilă pentru interior cu ioni de argint este o soluție pentru îmbunătățirea igienei spațiilor de locuit. - Efect antibacterian și antimicrobian; - Vopsea superlavabilă, clasa 2, conform ISO 11998; - Rezistență la murdărire; - Superalbă; - Produs fara miros, conține ioni activi de argint; - Se comportă bine în timpul aplicării: bună etalare, nu stropește; - Superputere de acoperire, 14-16 mp/l/strat; - Se nuanțează computerizat

CasaBella lavabila pentru interior

63,99 lei142,00 lei
CasaBella lavabilă pentru interior alba pentru interior este o oopsea lavabilă pe bază de dispersie apoasă pentru suprafețe interioare, cu textură fină și putere mare de acoperire. - Textură fină, mătăsoasă la atingere; - Acoperire foarte bună; - Rezistență la murdărire; - Alb intens; - Posibilitate de nuanțare în culori pastel - Raport calitate-preț foarte bun

Vopsea lavabila Light National Paints 15L + AMORSA

135,00 lei
Vopsea lavabila Light National Paints 15L este o vopsea lavabilă de interior ușor de aplicat care acoperă foarte bine suportul, grad de alb ridicat și o lavabilitate bună. Pelicula asigură respirația peretelui eliminând posibilitatea formării mucegaiului sau a igrasiei. PROMO: Amorsa perete Alles Weiss 3L GRATUITA!

Vopseaua lavabila de interior este destinata utilizarii in interiorul imobilelor si nu au o rezistenta crescuta la conditii deosebite precum umezeala sau temperaturi extreme. Vopseaua lavabila de interior pe baza de dispersii apoase se clasifica, in functie de calitatea materiilor prime, prin: rezistenta la abraziune umeda (clasa de lavabilitate), puterea de acoperire (raportul de contrast), gradul de luciu, granulatia maxima. Vopseaua lavabila de interior poate avea urmatoarele proprietati: vopsea antimucegai (impiedica formarea sporilor de mucegai), lavabila antibacteriana (ajuta la pastrarea unui mediu sanatos si curat in casa), vopsea lavabila cu protectie impotriva murdariei (contine compusi speciali care impiedica murdaria sa patrunda in structura sa), vopsea rezistenta la intemperii (cu o rezistenta crescuta la umezeala, caldura sau frig), Vopsea cu putere mare de acoperire (o cantitate mica acopera o suprafata mare). Vopseaua lavabila se clasifica si in functie de particularitati: vopsea antibacteriana (spitale, clinici etc.), vopsea cu latex (rezistenta crescuta la spalari repetate), vopsea cu protectie impotriva patarii si zgarierii, vopsea cu protectie la frecare, ingalbenire etc. Comercializam vopsea lavabila de interior de la cei mai cunoscute branduri Savana cu teflon, Oskar, Danke, Policolor, Spor, CasaBella, Deko professional, Innenweiss, isomat, Kober zertifikat, SuperWeiss, oskar ceramic. Vopsea superlavabila, ultra-lavabila si lavabila la preturi fara concurenta.