Afișez toate cele 7 rezultate

Manopera marcare rutiera

Oferim servicii de manopera marcare rutiera. --- PRET pe metru patrat (m2) incepand cu 3,75 EURO+TVA Executam marcaj rutier, marcare parcare neconventionala cu vopsea de marcare rutiera pe baza de solvent organic, marcare rutiera cu sabloane. Servicii de marcaj rutier cu perle reflectorizante. Trasam marcaj rutier pe beton si asfalt la interior si la exterior cu masina de marcaj rutier prin proces airless la cele mai inalte standarde. Pelicula aplicata este de 550-650 microni in ud si 250-350 microni uscata, in functie de destinatia marcajului si tipul de produs aplicat.

DEKO Vopsea Marcare Rutiera CITY STREET

304,93 lei
DEKO Vopsea Marcare Rutiera CITY STREET este o vopsea de marcare monocomponentă, acrilică, pe bază de solvent organic, destinată execuției de marcaje pentru trafic intens. PRETUL AFISAT ESTE PENTRU ALB (Pentru restul de nuanţe, vă rugăm contactaţi reprezentantul de vânzări)

DEKO Vopsea Marcare Rutiera CITY

324,45 lei
DEKO Vopsea Marcare Rutiera CITY este o vopsea de marcare monocomponentă, acrilică, pe bază de solvent organic, destinată execuției de marcaje pentru trafic foarte intens. - Certificat BAST. Cantitate: 25 Kg PRETUL AFISAT ESTE PENTRU ALB (Pentru restul de nuanţe, vă rugăm contactaţi reprezentantul de vânzări - Rosu, Galben, Negru)

DEKO GRUND pentru Marcare Rutiera 1L

45,00 lei
DEKO GRUND pentru Marcare Rutiera se utilizează ca prim strat (de impregnare-fortificare) în sistemul de marcare orizontală în parcări, terenuri de joacă și sport cu pavaj din beton sau asfalt învechit.

DEKO Componenta Reflectorizanta (perle)

161,00 lei
DEKO Componenta Reflectorizanta (perle) este un produs realizat pe bază de microbile din sticlă (tratate cu agenți de aderență specifici). Se utilizează pentru îmbunătățirea concomitentă a caracteristicilor optice ale marcajelor rutiere.

DEKO Thinner BAT Diluant marcare rutiera

18,00 lei255,00 lei
DEKO Thinner BAT Diluant marcare rutiera este un produs specific, destinat aducerii la vâscozitatea de aplicare a vopselelor acrilice pentru marcaj rutier și pentru curățarea echipamentului de aplicare. Se produce în două variante: de vară și de iarnă.

Marcaj podotactil EUROTAC, sistem de ghidaj pentru nevazatori

Marcaj podotactil EUROTAC, sistem de ghidaj pentru nevazatori. Sistemele de ghidaj pentru nevazatori sunt alcatuite din marcaje tactile, care permit nevazatorilor sa se deplaseze (in interior/exterior) cu ajutorul bastonului. Protuberantele negre de tip nervura sau dom, asezate pe un fundal alb creeaza un contrast optic puternic si imbunatatesc perceptia . Muchiile rotunjite si flexibile ale placii de baza reduc riscul de impiedicare. Calitatea excelenta a productiei si designul perfect al EUROTAC ii permit sa fie folosit nu numai in spatiul public, ci si in cladiri pe podele alcatuite din materiale de inalta calitate, de ex. pe granit sau marmura. PRET: la cerere, negociere in functie de proiect

Vopsea de marcare rutiera pentru trafic intens si vopsele de marcaj rutier pentru trafic foarte intens. Grund marcare rutiera si diluant pentru marcaj rutier. Componenta reflectorizanta – perle pentru marcare rutiere. Asiguram servicii pentru marcare rutiera si manopera marcaj rutier pentru parcare neconventionala cu vopsea de marcare rutiera pe baza de solvent organic, marcare rutiera cu sabloane.