Afișez toate cele 5 rezultate

DEKO Vopsea Marcare Rutiera CITY STREET

Suna pentru pret : 0769.021.247
DEKO Vopsea Marcare Rutiera CITY STREET este o vopsea de marcare monocomponentă, acrilică, pe bază de solvent organic, destinată execuției de marcaje pentru trafic intens. PRETUL AFISAT ESTE PENTRU ALB (Pentru restul de nuanţe, vă rugăm contactaţi reprezentantul de vânzări)

DEKO Vopsea Marcare Rutiera CITY

Suna pentru pret : 0769.021.247
DEKO Vopsea Marcare Rutiera CITY este o vopsea de marcare monocomponentă, acrilică, pe bază de solvent organic, destinată execuției de marcaje pentru trafic foarte intens. - Certificat BAST. Cantitate: 25 Kg PRETUL AFISAT ESTE PENTRU ALB (Pentru restul de nuanţe, vă rugăm contactaţi reprezentantul de vânzări - Rosu, Galben, Negru)

DEKO GRUND pentru Marcare Rutiera 1L

Suna pentru pret : 0769.021.247
DEKO GRUND pentru Marcare Rutiera se utilizează ca prim strat (de impregnare-fortificare) în sistemul de marcare orizontală în parcări, terenuri de joacă și sport cu pavaj din beton sau asfalt învechit.

DEKO Componenta Reflectorizanta (perle)

Suna pentru pret : 0769.021.247
DEKO Componenta Reflectorizanta (perle) este un produs realizat pe bază de microbile din sticlă (tratate cu agenți de aderență specifici). Se utilizează pentru îmbunătățirea concomitentă a caracteristicilor optice ale marcajelor rutiere.

DEKO Thinner BAT Diluant marcare rutiera

Suna pentru pret : 0769.021.247
DEKO Thinner BAT Diluant marcare rutiera este un produs specific, destinat aducerii la vâscozitatea de aplicare a vopselelor acrilice pentru marcaj rutier și pentru curățarea echipamentului de aplicare. Se produce în două variante: de vară și de iarnă.

Vopsea de marcare rutiera pentru trafic intens si vopsele de marcaj rutier pentru trafic foarte intens. Grund marcare rutiera si diluant pentru marcaj rutier. Componenta reflectorizanta – perle pentru marcare rutiere. Asiguram servicii pentru marcare rutiera si manopera marcaj rutier pentru parcare neconventionala cu vopsea de marcare rutiera pe baza de solvent organic, marcare rutiera cu sabloane.