Afișez toate cele 10 rezultate

Tencuiala decorativa Caparol ProjektPutz R si K

132,00 lei
Tencuiala decorativa Caparol ProjektPutz R si K Caparol ProjektPutz este o tencuiala structurabila, pe baza de dispersii acrilice, cu o structura tip R -„zgariata” sau tip K - „bob langa bob”, recomandata pentru aplicari pe suprafete exterioare. Ideala ca strat de finisare a sistemelor de termoizolatie. Nu sunt recomandate suprafetele cu eflorescente de sare, precum si suprafetele din material plastic sau lemn. Proprietati -permeabila la vapori de apa -rezistenta la intemperii si la factorii de mediu -ecologica, cu miros plăcut -prelucrare usoara -robusta -diluabila cu apa Ambalaj/Capacitate recipient = 25 kg Culoare = Alb

Tencuiala decorativa Caparol Silikat Fassadenputz

206,00 lei
Tencuiala decorativa Caparol Silikat Fassadenputz R si K este o decorativă silicatică, gata pregătită pentru aplicare.. Pentru a vizualiza toata paleta de culori apasa AICI!

DEKO T8300 tencuiala decorativa cu silicon-silicat si fibre

117,00 lei
DEKO T8300 tencuiala decorativa cu silicon-silicat si fibre este un produs fabricat pe baza de dispersii apoase de copolimeri acrilo-stirenici, emulsie siliconica, silicatica, fibre de armare, pigmenti, materiale de umplutura si aditivi. Pelicula aplicata este mata, dura, cu aspect striat sau cu aspect praf de piatra. Produseul  este recomandat a fi utilizat in constructii civile si industriale, pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare si exterioare din tencuieli minerale, beton, gleturi, compozite pe baza de ciment, termosistem sau alte tipuri de suprafete. Beneficii DEKO T8300 tencuiala decorativa cu silicon-silicat si fibre: - Aplicare usoara, aderenta foarte buna la suport - Durabilitate ridicata - Elasticitate ridicata si rezistenta la fisuri datorita fibrelor de armare - Rezistenta foarte buna la umiditate, respinge apa - Rezistenta la intemperii, radiatii solare, schimbari bruste de temperatura - Permeabila la vaporii de apa, lasa peretele sa respire Ambalare: ambalaj din polipropilena de 25 kg.

manopera termosistem

Suna pentru pret : 0769.021.247
Vopsele-tencuieli.ro vine in intampinarea cererilor clientilor si ofera manopera termosistem cu polistiren si tencuiala decorativa si tencuiala de soclu. Preturile incep de la 60 lei/mp si sunt specifice fiecarui proiect in parte.

NOUA – Tencuiala decorativa structurata

88,00 lei
NOUA - Tencuiala decorativa structurata dura cu aspect mat, structurat, ce se utilizeaza pentru finisaje interioare si exterioare. Are aspect masa pastoasa, omogena cu agregate minerale cu dimensiunea 1,5-2 mm. Cantitate: 25 kg.

NOUA – Tencuiala pentru soclu

172,00 lei
NOUA – Tencuiala pentru soclu, dura cu aspect piatra colorata, ce se utilizeaza pentru finisaje interioare si exterioare. Aspect masa pastoasa, omogena cu agregate de minerale cu dimensiunea 1.2-1.8 mm. Este un produs peliculogen fabricat pe baza de dispersii apoase de copolimeri acrilo-stirenici, aditivi si particule de granit-marmura in diverse nuante. Cantitate: 25 kg.

NOUA – Grund tencuiala decorativa

133,00 lei
NOUA este un grund structurat pentru tencuieli cu aspect mat, folosit pentru reducerea absorbabilitatii suprafetelor minerale si ca strat intermediar de fond de aderenta inainte de aplicarea tencuielilor decorative. Are la baza rasina sintetica in dispersie apoasa si nisip fin de cuart. Se poate aplica pe orice suprafata de baza minerala precum: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, beton, placi de gips – carton si pe vopsitorii vechi rezistente la frecare si uzura.I!

Tencuiala mozaicata pentru soclu Caparol Buntsteinputz

253,00 lei
Tencuiala mozaicata pentru soclu Caparol Buntsteinputz este o tencuiala de soclu din piatra naturala pe baza de dispersie de rasini sintetice pentru acoperiri decorative de interior si exterior.

Lavabila de interior DYO TEKNOPLAST PTFE Clasa1

Suna pentru pret : 0769.021.247
Lavabila de interior DYO TEKNOPLAST PTFE Clasa1 - Probabil cea mai buna vopsea superlavabila din Romania. !!! PROMO - Cadou SAPCA+SALOPETA !!! *in limita stocului disponibil Vopsea de interior superlavabila Clasa 1, MATA pe baza de emulsie acrilica cu aspect matasos care contine aditiv PTFE (Teflon). PTFE vs TEFLON Aspect: G2, semi-mat Dimensiunea particulei: S1, fina Rezistenta la curatarea umeda: Clasa 1 Capacitate de acoperire: Clasa 1 (7 m2/L)

vopsea superlavabila Zertifikat Plus cu Ioni de Argint 15L+amorsa 5L

349,00 lei
vopsea superlavabila Zertifikat Plus cu Ioni de Argint 15L+amorsa 5L Kober Zertifikat Plus este o vopsea superlavabilă cu ioni de argint, utilizată împotriva microbilor. Datorită proprietăților antimicrobiene se recomandă, în special, pentru camerele copiilor, dormitoare, camere de hotel, spitale, bucătării, școli și încăperi în care se fumează. ***La achizitionarea unei vopsele lavabile Zertifikat Plus cu Ioni de Argint 15L primiti gratuit, o amorsa de 5L. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

Promotii si oferte speciale pentru tencuiala decorativa si tencuiala de soclu, amorsa, grund, vopsea superlavabila, vopsea de interior si exterior, termosistem cu vata minerala marcare rutiera, epoxi, vopsea cu efect decorativ. Aici gasesti reduceri substantiale la materiale de finisaj sau la servicii de manopera marcaj rutier, servicii de aplicare vopsea cu efect decorativ, stucco venetian, tabla de scris,etc de la vopsele-tencuieli.ro