Afișez toate cele 7 rezultate

tencuiala de soclu Oskar Mosaik

208,00 lei
tencuiala de soclu Oskar Mosaik este o tencuiala decorativa de soclu de tip mozaic. - cu Microsfere Ceramice pentru extra rezistenta la lovire si zgariere - rezistenta la uzura si intemperii - culoare constanta in timp !!!Centru de colorare OSKAR - LIVRARE in 24 ORE in Bucuresti si Ilfov!!! Cantitate: 25 Kg

Baumit MosaikTop – Tencuiala decorativa Mozaic

366,00 lei
Baumit MosaikTop este o tencuiala decorativa din mozaic de piatra colorata pentru fatade, in special pentru zona de soclu. A se consulta fisa tehnica pentru utilizarea tipului de amorsa.

NOUA – Tencuiala pentru soclu

172,00 lei
NOUA – Tencuiala pentru soclu, dura cu aspect piatra colorata, ce se utilizeaza pentru finisaje interioare si exterioare. Aspect masa pastoasa, omogena cu agregate de minerale cu dimensiunea 1.2-1.8 mm. Este un produs peliculogen fabricat pe baza de dispersii apoase de copolimeri acrilo-stirenici, aditivi si particule de granit-marmura in diverse nuante. Cantitate: 25 kg.

Tencuiala mozaicata pentru soclu Caparol Buntsteinputz

253,00 lei
Tencuiala mozaicata pentru soclu Caparol Buntsteinputz este o tencuiala de soclu din piatra naturala pe baza de dispersie de rasini sintetice pentru acoperiri decorative de interior si exterior.

tencuiala pentru soclu KRAFT Mozaic

313,00 lei
Tencuiala pentru soclu KRAFT Mozaic este o tencuiala decorativa pentru soclu cu piatra de cuart natural colorat, utilizata pentru finisaje interioare si exterioare, care confera duritate extrema la socuri mecanice, (soclul cladirilor). Disponibila in 32 coduri gata preparate sau in mii de alte combinatii. Aspect de pasta omogena vascoasa cu agregate de 1,2-1,8 mm. Ambalaj: 25 Kg

tencuiala soclu ROFIX Buntsteinputz

Suna pentru pret : 0769.021.247
Tencuiala soclu ROFIX Buntsteinputz este o tencuială decorativă gata de utilizare cu efect MultiColor şi de curăţare. Tencuială fină decorativă piatră colorată cu aplicare pe beton/ tencuială, la interior sau exterior, pe garduri, stâlpi, şpaleţi, scări ş.a. Special adecvată pentru zona de soclu.

DURAZIV Clima Protect® – tencuiala de soclu

220,00 lei
DURAZIV Clima Protect® - tencuiala de soclu DURAZIV Clima Protect® cu Kauciuc® este o tencuiala de soclu ideala pentru decorarea şi protecţia la exterior şi interior a zonelor supuse unor solicitări intense – soclu, holuri etc. - Peliculă perfect elastică şi impermeabilă, datorită formulei unice cu Kauciuc® - Formulare specială, fără risc de albire în timp - Aderenţă maximă în sistem cu Duraziv Primer cu Kauciuc® colorat în aceeaşi nuanţă - Rezistenţă deosebită la lovire, zgâriere şi uzură - Împiedică apariţia fisurilor de contracţie - Rezistenţă în medii alcaline sau acide, gaze industriale - Colorare: Disponibilă în 36 de combinaţii de culori

Tencuiala de soclu este un material de finisaj utilizat pentru finisarea soclului unei cladiri. Tencuiala decorativa de soclu are dublu rol, este folosit atat ca material protector impotriva factorilor fizici si factorilor de mediu cat si ca element decorativ in designul exterior sau interior al cladirilor. Tencuiala mozaicata decorativa se utilizeaza pentru protectia suprafetelor impotriva lovirii, frecarii sau a altor factori mecanici, precum si impotriva intemperiilor atmosferice. Datorita acestui rol protector, astfel de tencuieli sunt utilizate atat la exterior cat si la interior, in locuri precum soclurile cladirilor, soclurile gardurilor, stalpi ai unor fatade, stalpi de gard si porti, ancadramentele ferestrelor si usilor, holuri interioare cu trafic intens, spatii comerciale, hale industriale si alte suprafete supuse uzurii. Dupa aplicare, tencuiala decorativa pentru soclu prezinta proprietati excelente impotriva frecarii, lovirii si umezelii.