Afișez toate cele 10 rezultate

Pensula naturala UNIVERSO

Pret de la 3.50 lei Pensula naturala UNIVERSO este disponibila in versiuni de la 20 la 100 mm. Pensula este de calitate superioara. Poate fi folosita la toata gama de finisaje interioare. Pensula este potrivita pentru orice proiect si poate fi folosita pentru aplicarea de vopsea, email, efecte decorative, lavabila, etc.

Tampon pentru a imita lemnul 10cm cu pieptene de cauciuc

45,00 lei
Tampon pentru a imita lemnul 10cm cu pieptene de cauciuc se foloseste pentru aplicarea vopselei cu efect decorativ. Operatiunile se poate executa, de regula, cu usurinta de catre orice persoana cu putina indemanare si sculele necesare. Aceasta unealta, conceputa pentru aplicarea de efecte decorative, este 2 in 1 (tampon pentru a imita lemnul + pieptene de cauciuc).

Trafalet ARIES 24 cm, D40 mm cu maner fix

22,00 lei
Trafalet ARIES 24 cm, D40 mm cu maner fix este recomandat pentru vopsitul peretilor. Se poate lucra cu vopsele lavabile, superlavabile, cu teflon, cu ioni de argint sau pe baza de latex. Trafaletul absoarbe eficient emulsiile apoase si intinde uniform vopseaua pe suport. Deoarece are manerul fix, acest trafalet este recomandat pentru vopsitul peretilor atat la interior cat si la exterior.

Trafalet SIMPLE 24 cm, D46 mm cu maner fix

22,00 lei
Trafalet SIMPLE 24 cm, D46 mm cu maner fix este recomandat pentru vopsitul peretilor. Trafaletul absoarbe eficient emulsiile apoase si intinde uniform vopseaua pe suport. Se poate lucra cu vopsele lavabile, superlavabile, cu teflon, cu ioni de argint sau pe baza de latex. Deoarece are manerul fix, acest trafalet este recomandat pentru vopsitul peretilor atat la interior cat si la exterior.

Gletiera din plastic cu varf POINT 240×80 mm

18,00 lei
Gletiera din plastic cu varf POINT 240x80 mm, fabicata in Italia, ideala pentru orice tip de finisaj. Gletiera pentru vopsea decorativa cu lama flexibila, cu varf din plastic. Gletiera cu varf din plastic este conceputa pentru aplicarea de efecte decorative.

Burete SEMILUNA 20x8x5.5 cm

37,00 lei
Burete SEMILUNA 20x8x5.5 cm este conceput pentru realizarea de efecte creative. Buretele poate fi folosit in nenumarate aplicatii de vopsea decorativa. Se pot obtine efecte decorative diverse prin folosirea lazurilor sau pur si simplu prin umezirea usoara a buretelui.

Gletiera din PCV pentru finisare ROSSO 28×13 cm

38,00 lei
Gletiera din PCV pentru finisare ROSSO 28x13 cm se utilizeaza pentru finisare sau driscuire tencuiala decorativa, finisari efecte decorative.

Gletiera profesionala ISOLTEX INOX 36×12 cm

129,00 lei
Gletiera profesionala ISOLTEX INOX 36x12 cm pentru aplicare tencuiala de soclu, mosaic (mozaic), glet, super rigips, glet de finisare, etc. Constructia gletierei este una foarte robusta, aceasta facand parte din gama profesionala.

Pensula fara maner VEL PEN PIUMA 9×70 mm

48,00 lei
Pensula fara maner VEL PEN PIUMA 9x70 mm pentru efecte decorative. Pensula de calitate superioara, fabricata in Italia. Pensula este confectionata manual. Imbinarea este protejata cu inox. Aceasta pensula este ideala pentru aplicarea unei vopsea cu efect decorativ.

Pensula fara maner VEL PEN SIRIO 9×100 mm

35,00 lei
Pensula fara maner VEL PEN SIRIO 9x100 mm pentru efecte decorative. Aceasta pensula este ideala pentru aplicarea unei vopsea cu efect decorativ. Pensula se foloseste cu ajutorul mai multor tehnici de aplicare (liniar, in X, etc) pentru a obtine efecte decorative unice.

Unelte si scule pentru finisari decorative. Unelte pentru aplicat tencuiala decorativa, scule pentru finisat tencuiala decorativa. Unelte pentru efecte decorative. Scule pentru finisari efecte speciale. La noi gasesti gletiera din inox si pvc, pensula naturala, trafalet, burete efect decorativ, bidinea si gletiera venetiana.